THE VINE HOUSE

Sitting pretty in the Wiltshire countryside, this Grade II Listed building has undergone an ambitious renovation project. A clever, contemporary extension resulted in a new kitchen space that needed a design sympathetic to the rest of the renovation.

When we joined the project, we noticed the opportunity to make the most of a wonderfully bright room. The result was a sleek, minimalist design the perfectly married steel, oak and concrete.

Paint – Little Greene: Grey Teal.

Worktop – Polished Concrete supplied by Low Info

Flooring – Unknown, supplied by client

Wall Paint Colour – Unknown, supplied by client

Oven – Smeg Classic SF390X

Induction Hob – DD930BK

Fridge Freezer – Liebherr IK3510

Dishwasher – Bosch SMV69T30GB

Sink – Clearwater Stereo double bowl, stainless steel

Tap – Supplied by client

Got a project idea or just want to chat?